طراحی، تهیه و اجرای نمای لوور کامپوزیت در کرج و استان البرز با قیمت مناسب و بدون واسطه توسط شرکت مهندسی سازه پارسا گستر مجری نمای لوور در کرج با سالها سابقه موفق در زمینه اجرای نماهای مدرن ساختمانی در استان البرز. هر آنچه را که باید در مورد طراحی و اجرای نمای لوور ساختمان بدانید در این مقاله بخوانید و به صورت کامل با این نما و ویژگی های آن آشنا شوید.
نمای ساختمان یکی از ویژگی های اصلی یک ساختمان به شمار می آید که بسیار مورد توجه قرار می گیرد. امروزه نماهای مختلفی وجود دارد که هر کدام از آن ها دارای مزیت و ویژگی های خاص خود هستند. از جمله نماهای که امروزه برای ساختمان های مدرن استفاده می کنند، نمای لوور می باشد. این نما علاوه بر کاهش اتلاف انرژی به صورت یک تابش بند عمل می کند و مانع برخورد مستقیم نور آفتاب به ساختمان می شود. قابل ذکر است که از نمای لوور علاوه بر نمای ساختمان برای سقف نیز استفاده می شود. این نما به صورت طراحی شده است که به هیچ عنوان دید داخل به بیرون ساختمان را محدود نمی کند. در این مقاله قصد داریم شما را بیشتر با نمای لوور آلومینیومی ساختمان و ویژگی های آن آشنا سازیم. پس در ادامه با ما همراه باشد.
انواع نمای لوور
نمای لوور را با توجه به جنس، محل قرارگیری و شکل ظاهری به دسته های مختلفی تقسیم بندی می کنند که در ادامه بیشتر با آن ها آشنا خواهید شد.
دسته بندی بر اساس جنس
نمای لوور را با توجه به جنس آن به دو دسته چوبی و فلز تقسیم می کنند. از لوورهای چوبی بیشتر برای سقف آلاچیق ها و گاهی نمای ساختمان استفاده می کنند. نوع چوب لوورهای چوبی ترمووود است. لوورهای فلزی دارای نوع آهنی و آلومینیومی می باشند. از لوورهای آلومینیومی بیشتر در طراحی و اجرای نمای ساختمان ها استفاده می شود، زیرا دارای وزن سبکی است و نصب آن نیز راحت تر می باشد.
دسته بندی بر اساس محل قرارگیری
بر اساس محل قرارگیری نمای لوور نیز آن ها را دسته بندی می کنند. در ساختمان هایی با نماهای غربی و شرقی، لوورها را بر روی پنجره ها نصب می کنند اما در نماهایی جنوبی لوورها به صورت افقی نصب می شوند تا هم منظره دید را برای ساکنین محدود نشود و هم مانع برخورد مستقیم نور به ساختمان شود.
دسته بندی بر اساس شکل ظاهری
لوررهای در شکل های مختلفی تولید و ساخته می شود به همین دلیل بر اساس شکلی که دارند نیز آن ها را دسته بندی می کنند که در ادامه شما را با انواع آن ها آشنا خواهیم ساخت.
لوور دوکی
این لوورها به دلیل شکل آن ها، نصب سریع و آسان و قیمت پایین آن ها از محبوبیت بسیار بالایی برخوردار است. لوورهای دوکی شکل از جنس آلومینیوم بوده که به دلیل شکل ظاهری نه تنها به نمای ساختمان جلوه زیبایی را می بخشند بلکه از برخورد نور مستقیم آفتاب به ساختمان می کاهد. این لوورها در اندازه و شکل های 80 میلیمتر تا 300 میلیمتر تولید می شوند و می توان آن ها را به صورت افقی و عمودی نصب کرد. البته قابل ذکر است که ابعاد این لوورها با توجه به نوع کاربرد آن ها متفاوت است.
از دیگر مزیت های لوورهای دوکی شکل می توان به کاهش 80 درصد نور آفتاب به ساختمان و کاهش مصرف انرژی به اندازه 30 درصد اشاره کرد. اجرای لوور آلومینیومی دوکی شکل به وسیله قطعات پروفیل آلومینیوم منقاری و خورشیدی به شاسی کشی متصل می شود.
لوور مکعبی
این لوورها به شکل مستطیل بوده و در اندازه های مختلفی ساخته می شود. این لوور نیز از جنس آلومینیوم بوده و برای نصب آن از پروفیل های آلومینیومی منقاری و خورشیدی مخصوص خود استفاده می شود.
لوور ثابت
لوور ثابت به دلیل نصب آسان و مقرون به صرفه بودن نیز بسیار مورد استفاده قرار می گیرد و از آن برای نصب بر روی انواع نماهای شیشه ای و نماهای کامپوزیت استفاده می شود.
لوور متحرک
این لوور همانطور که از نام آن مشخص است متحرک بوده و با استفاده از چرخ دنده ها و موتورهای مربوطه به وسیله یک ریموت کنترل یا سنسور بسته به نور مورد نیاز برای محوطه و طراحی آن تغییر می کند.
لوور کامپوزیت
این لوورهای با استفاده از ورق های کامپوزیت به صورت جعبه ای ساخته می شود و تمامی ویژگی ها و قابلیت های نماهای کامپوزیت را دارا است.
ویژگی های منحصر به فرد لوورهای آلومینیومی
لوورهای آلومینیومی نیز دارای ویژگی ها و قابلیت های خاص خود می باشند، از جمله این ویژگی ها می توان به انعطاف پذیری بالا، نصب سریع و آسان، قرنیز کف پنجره های و پیش آمدگی ها، امکان نصب بر روی هر نمای دیگری از جمله نماهای شیشه ای و کامپوزیت، دوام بالا، سازگاری با محیط زیست، زیبایی منحصر به فرد و عدم نیاز به نگهداری و مراقبت ویژه اشاره کرد.
روش های نصب نمای لوور ساختمان
لوورهای را می توان به دو روش ثابت و متحرک بر روی نمای ساختمان ها نصب کرد. روش ثابت از پرکاربردی ترین و پراستفاده ترین روش ها برای نصب لوورها به شمار می آید، زیرا این روش راحت و نصب آن مقرون به صرفه تر خواهد بود. در این روش لوورها به وسیله سوراخ هایی که بر روی درپوش ها وجود دارد به ساختمان متصل شده یا توسط پایه ها به نگهدارنده ها وصل خواهد شد.
برخلاف روش ثابت، روش متحرک از هزینه بالایی برخوردار است و این روش برای لوورهای مناسب است که بتوان آن ها را به وسیله ریموت کنترل یا سنسور تنظیم کرد. روش متحرک دارای فناوری تازه و اتصالات مخصوص به خود می باشد.
قیمت طراحی و اجرای نمای لوور ساختمان
فاکتورهای مختلفی بر روی قیمت اجرای نمای لوور ساختمان تاثیر گذار هستند. از جمله این فاکتورهای می توان به نوع لوور، اندازه و سایز لوور، ضخامت آن، رنگ، مشخصات شرکت سازنده، ساختمان و مشخصات کامل آن و سایر موارد دیگر اشاره کرد. در حقیقت نمی توان قیمت دقیق و مشخصی را برای طراحی و اجرای نمای لوور ساختمان در نظر گرفت. برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص قیمت اجرای نمای لوور ساختمان می توانید با شرکت مهندسی سازه گستر تماس حاصل فرمایید. این شرکت به عنوان تامین کننده و مجری نمای لوور در کرج با چندین سال سابقه در این حوزه آماده خدمات رسانی به مشتریان خود در سراسر شهر کرج و استان البرز می باشد.